ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ Ο χρόνος μετρά αντίστροφα !!!!

Rezerve

md

ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ Ο χρόνος μετρά αντίστροφα !!!!

Ο πλήρως ανανεωμένος ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ υποδέχεται στις 30 Σεπτεμβρίου τον αγαπημένο καλλιτέχνη ολόκληρης της Ελλάδας, Μάκη Δημάκη, παραδίδοντάς του το πηδάλιο του προγράμματος για ν’ απογειώσει την χειμερινή σεζόν 2016-17 !!!

Ο Μάκης Δημάκης, αν και μετρά μία μακρά πορεία στο χώρο του τραγουδιού, έγινε ευρέως γνωστός τα τελευταία χρόνια, ύστερα από την κυκλοφορία μερικών singles του που εξελίχθηκαν σε τεράστιες επιτυχίες.

Διακριτικός, σεμνός και εξαιρετικός ερμηνευτής, ο Μάκης διατηρεί εδώ και χρόνια ένα χαμηλό προφίλ ενώ είναι εκείνος ο καλλιτέχνης πίσω από τις πασίγνωστες επιτυχίες « Τάμα », « Φωτιά », « Ανησύχησα », « Εγώ δεν μπορώ », « Κανείς δεν είναι κανενός » και πολλών άλλων. Με τη συνεργασία του με τον Βοτανικό, μία νέα περίοδος σηματοδοτεί την καριέρα του, καθώς είναι η πρώτη φορά, που αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο σε ένα Αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο τέτοιου βεληνεκούς.

Όλα τα τραγούδια του Μάκη Δημάκη, και πολλές ακόμα αγαπημένες επιτυχίες από το λαϊκό ρεπερτόριο άλλων μεγάλων καλλιτεχνών, θ’ ακούσουμε και θα χορέψουμε τη νέα σεζόν στη σκηνή του Βοτανικού. O Μάκης, θ’ απογειώσει τις νύχτες μας και θα μας ανεβάσει, σε άλλα, ανώτερα επίπεδα διασκέδασης και κεφιού!

Have your say